Tjänster vi erbjuder


1

Byggsmide

Står ni i fas med att förändra er fastighet och är i behov av avväxlingar, entresol m.m så tveka inte att höra av Er till oss. Vi är med från start till mål där dessa arbeten är rutin för oss.


2

Stålhallar

Vi tillverkar och monterar alla former av stålhallar, till lager, padelhallar, maskinhallar, lantbruk m.m. Önskar du att montera hallen själv, vi skickar med både hopsättningsritningar och montageplan för att arbetet ska kunna utföras säkert. Kontakta oss och berätta om ditt behov så skräddarsyr vi en läsning till dig!


3

Rostfritt

Räcken, plåtbearbetning, bockning, svetsning är några av de tjänster vi erbjuder.


4

Grindar

Genom åren har vi blivit proffs på grindar och har en automatik som är att lita på och tål nordiskt klimat! Med oss kan ni luta er tillbaka, vi är med på hela resan, vi mäter upp och tar fram en ritning för er att godkänna vid beställning. Grindar säljer vi med eller utan montage och automatik där ni som kund får med en ritning som är lätt att följa.


5

Smidesräcken

Idag har det blivit svårare att skilja på mitt och ditt, säkrar du upp hemmet med ett områdesskydd/hinder så håller du inte bara obehöriga borta utan det blir en vacker inramning av just er fastighet också.


6

Trappor

Hur högt vill du? Fastighetens hjärta enligt många arkitekter och vi är beredda att hålla med! Vi har även här egen tillverkning och montage om så önskas.


7

Utemiljö

Ingen form eller idé är ett bekymmer för oss, önskar ni att förgylla er uteplats med en pergola eller ett par planteringskärl i cortenstål? Pulverlackerat, varmförzinkat eller varför inte det gyllene cortenstålet. Låt fantasin flöda och tveka inte att kontakt oss.


8

Balkonger

Står ni inför beslutet att handla in balkonger, då är vi en part att räkna med! Vi tillverkar och monterar balkonger i alla former till bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.


9

Handikappsramper

Har ni behovet eller stött på kravet att ni måste installera en ramp som följer lagar och krav? Kontakta oss, vi har kunskapen och erfarenheten.