Följ oss i våra pågående projekt!

Vilka vi är?

Vi är certifierade enligt byggbranschens normer. Många års erfarenheter från alla typer av smidesarbeten garanterar ett professionellt utfört arbete. Hos Tre Smeder är du alltid välkommen med dina frågor och funderingar. Vi har bred erfarenhet och stor kunskap på många områden.Tre Smeder

Följ oss på Instagram
Thomas Bergström
Thomas BergströmDelägare
Projektledare
Magnus Bergström
Magnus BergströmDelägare
Projektledare
Christian Nimborg
Christian NimborgDelägare
Projektledare

Varför välja Oss

Hos Tre Smeder AB får du alltid ett varmt mottagande.

Vi brinner för vårt arbete

Vi ser till att alla projekt görs med största professionalism och andvänder material av god kvalitet.

Ärliga och pålitliga

För oss är ärlighet av stor vikt och vi strävar efter att slutföra alla projekt med integritet, inte bara med våra kunder, men även leverantörer och entreprenörer.

Vi strävar framåt

Vi förbinder oss att slutföra alla projekt inom tidslinjen inställd med våra kunder. Vi använder det bästa av teknik och verktyg för att se till att alla jobben görs snabbt, utan också ge uppmärksamhet till detaljer och se till att allt görs på rätt sätt.

Tre Smeder AB

Företaget startades 2015 i Eskilstuna och är Certifierade enligt bygg branchens normer. Många år i branchen och erfarenhet från alla typer av smidesarbeten garanterar ett professionellt utfört arbete. Vi är ett smides företag utan begränsningar. Vi utför uppdrag för företag av alla storlekar, industrier, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi är utbildade och finns till för att guida er till rätt produkt, fler och fler branscher ställs krav på styrda och kvalitetssäkrade svetsprocesser. För att möta dessa krav har vi på Tre Smeder AB valt att certifiera vår svetsverksamhet och vi levererar CE-märkta produkter, vilket gör att våra kunder kan vara trygga.